Lomo Alto Barcelona e Iruki, ganadores del VII Concurso Nacional de Parrilla

LOMO ALTO BCN AND IRUKI, WINNERS OF THE 7th NATIONAL GRILL COMPETITION

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JON AYALA AND IRUKI, WINNERS OF THE 6th NATIONAL GRILL COMPETITION

slidedos

PIONEERS IN THE FIELD OF « DRY AGED » MEAT

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PRODUCTS

The real Basque Bone-in Ribeye Steak

Enjoy the best red meat, discover IRUKI (Premium, Selection, Dry-Aged)

The best pastures, the best cattle, the oxen, their chops… the bone-in ribeye steak culture.

Iruki Premium

PREMIUM BONE-IN RIBEYE STEAK

MEAT RICH IN QUALITY FAT.

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SELECTION BONE-IN RIBEYE STEAK, 1kg.

FINELY BALANCED MARBLED BEEF.

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SELECTION BONE-IN RIBEYE STEAK, 600g.

A SMALLER CUT, PERFECT FOR COOKING AT HOME.

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Iruki Dry Aged

DRY-AGED

DRY-AGED FOR INTENSIFIED AROMAS.

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SELECTION ENTRECOTE

MAKE YOUR CELEBRATIONS SIMPLE.
SIMPLY SEAR ON BOTH SIDES AND STRAIGHT ONTO THE PLATE.

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SIRLOIN STEAK

TENDER AND TASTY.
IF YOU’RE LOOKING FOR MEAT WITH FLAVOUR, THIS IS YOUR CUT.

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BONE-IN RIBEYE STEAK AND THE BASQUES

Deep cultural roots

RURAL SPORT

Stone dragging with oxen.

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CIDER HOUSES

Barrels, cider and bone-in ribeye steaks.

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Cómo carnicero-matarife me encanta la foto,porque me retrotrae a mis inicios,,, Hoy en día aquí un tajo de madera,impensable...

#Polandbeef ORIGEN y RAZAS #IRUKI ... See MoreSee Less

#Polandbeef ORIGEN y RAZAS #IRUKI

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Menuda pinta k tiene

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#BavieraSimmental ORIGEN y RAZAS #IRUKI

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Buena carne

Un placer que estuviéramos con vosotros compartiendo tan buenos momentos

Masterclass impartida por el maestro parrillero Jon Ayala del Laia Erretegia de Guipúzcoa en Algeciras #Cádiz hoy a las 20:00.
Distribuidor #IRUKI en Cadiz 📞 3da distribuciones 956678136
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El mejor parrillero Enrique Diaz Bravo

Teo Aguilera

Iñaki Perez Montes tenemos k catar uno de estos

El tomahawk ese pinton 🔝❤️

Victor Grijalba Abad

Javier Thovar Gil

Esperarme pa semsna santa y me apunto

Eso no hace falta ni asarlo

Jaume Godia Jordi Godia Fargues Gerard Companys Pujol Gerard Sanchez Ribes...mos animem?

Francisco Martin Gallurt Cayetana gastrobar.

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Cuando abres un lomo #IRUKI que cara se te queda?
Hace un GIF? 😉
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Cuando abres un lomo #IRUKI que cara se te queda?
Hace un GIF? 😉

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Que grasa más rica 👏👍👍👍👍

Fernando Riesgo foto 1

Me comeria hasta la cartulina

Carlos Dominguez Cuenca

Lomo y chuleta es lo mismo? 😃

Un q rica estab

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