Txahal-brisketa animaliaren aurrealdetik dator, zehazki bularretik. Muskulu barneko gantz gutxi duela esan nahi du horrek. Testura samurra eta mamitsua lortzeko, funtsezkoa da tenperatura baxuan prestatzea aldi luzeetan. Metodo horri esker, kolageno trinko eta zuntztsua poliki-poliki deskonposatzen da, gelatina bihurtzen da eta testura leuna eta xehatzeko erraza ematen du. Behar bezala egiten denean, txahal-brisketa zaporez betetako jaki bihurtzen da. Gakoa denboran eta pazientzian datza: labean egitea edo 225 ° F eta 250 ° F arteko tenperaturan keztatzea ohikoa da zenbait ordutan. Prozesu horretan, haragiak kearen eta aplikatutako espezien zaporeak xurgatzen ditu, eta sakontasun- eta konplexutasun-geruzak garatzen ditu zaporean. Ondo prestatutako brisketaren ezaugarria haragi urtsua eta zuntzezkoa da, eta ezin hobea xerra meheetan ebakitzeko, begiratu hutsarekin desegiten baitira. Mozketa hau ezaguna da Estatu Batuetako sukaldaritzan, bereziki Texasen, non ketu geldoa sukaldaritzako artetzat hartzen den. Maiz zerbitzatzen da bere zapore sendoa osatzen duten goarnizioekin, hala nola arto-ogia, koleslaw mina edo frijoleak labean. Laburbilduz, txahal-brisketa haragi-pieza soil bat baino gehiago da: sukaldaritza-teknika zorrotz baten emaitza da, ebaki apal bat gourmet kategoriako plater bihurtzen duena, zapore-eztanda bat eskaintzen duen mokadu bakoitzarekin eta lasaitasunez eta atseginez dastatzea merezi duen esperientzia gastronomiko batekin.
Txekor- Brisket-a
36,30€
Estatu Batuetako gorte tipikoa. Brisket edo hegatsa oso zaporetsua da, eta ez da oso ezaguna. Ebaki hori zezenaren bularretik dator, eta behar bezala egiten bada, oso samur geratzen da.
¡Envío gratuito en pedidos superiores a 69€!
- Envío en 48/72h con SEUR Frío 13:30.
- Pagos seguros garantizados.
- Claridad en las devoluciones de tus productos.
Description
Propietateak
Propietateak
KATEGORIA– Txahala FAMILIA – Behi-azienda Gaztea PISUA – 2kg MARJINA KOMERTZIALA – Ekoizten denetik 15 egun SALMENTA FORMATUA – Hutsean ontziratzea banaka
Kontserbazio eta erabiltzeko modua
Kontserbazio eta erabiltzeko modua
KONTSERBAZIOA – 0º eta 4º gradu arteko hoztea. Izozteko egokia. ERABILTZEKO MODUA – Kontsumitu aurretik, ireki ontziratzea, lehortu paper xurgatzailearekin produktua eta arindu kontsumitu aurretik. Produktua izoztea aukeratuz gero, mantendu jatorrizko ontzia eta izoztu iraungitze-data iritsi baino lehen. Desizoztu hozkailuan aurrerapen nahikoarekin eta ez izoztu berriro.