Irukin, txuletak ez ezik, sukaldaritzako esperientzia bat ere eskaintzen dugu, eta txuleta nazionalen eta inportazio-txuleten artean aukera dezakezu. Txuleten artean adiskidetasunezko borroka bat izatea bezala da, eta denok irabazten dugu! Txuleta Nazionalak Espainiako zatitxo bat dira mokadu bakoitzean. Bertako ganadutegietatik datoz, eta animaliak mimatzen dituzte. Txuleta horiek kalitate hutsa eta benetako zaporea dira. Zukutasunari eusteko doitasunez moztuta, bakoitzak tradizio eta bikaintasun gastronomikoaren historia kontatzen du. Bestalde, inportazio-txuletak zure platereko sukaldaritza-abentura dira. Prozesuaren xehetasun bakoitza zaintzen den munduko txokoetatik ekarrita, txuleta horiek zapore paregabeak eta haginkada bakoitzarekin bidaiatzea eragingo dizun testura eskaintzen dute. Aukera ezin hobea dira zerbait desberdina eta berezia probatu nahi baduzu. Txuleta nazionalak bertako kalitateagatik aukeratzen badituzu edo inportazio-txuletak aukeratzen badituzu zure mahaian esperientzia globala izateko, Irukin txuleta bakoitza esperientzia gozo eta gogoangarria izango dela ziurtatuko dugu. Orduan, zein da zure apustua lagunekin edo familiarekin egingo duzun bilera honetarako? Nazionalak vs. Inportazioa? Irukin, aukera zaila baina egokia bermatzeko gaude hemen. Etorri eta jakin txuleta bakoitza zergatik den plater bat baino gehiago; janari onaren eta partekatutako uneen ospakizuna da. Zain gaituzu, zapore-borroka zoragarri honetan irabazlea hauta dezazun!
Nazionala vs. Inportazioa
50,00€
IBER CELTA VS. PREMIUM Zein nahiago duzu? Elkartu lagunekin edo senideekin eta egin lehiaketa bat!
¡Envío gratuito en pedidos superiores a 69€!
- Envío en 48/72h con SEUR Frío 13:30.
- Pagos seguros garantizados.
- Claridad en las devoluciones de tus productos.
Description
Propietateak
Propietateak
KATEGORIA – Behia
FAMILIA – Behi Nagusia
KANTITATE GARBIA – 1 kg (Iber Celta), 800 g (Premium)
KALITATEA – Premium eta Iber Celta
MARJINA KOMERTZIALA – 15 egun ekoizten denetik
SALMENTA FORMATUA – Hutsean ontziratzea
Kontserbazio eta erabiltzeko modua
Kontserbazio eta erabiltzeko modua
KONTSERBAZIOA – 0º eta 4º gradu arteko hoztea. Izozteko egokia. ERABILTZEKO MODUA – Kontsumitu aurretik, ireki ontziratzea, lehortu paper xurgatzailearekin produktua eta arindu kontsumitu aurretik. Produktua izoztea aukeratuz gero, mantendu jatorrizko ontzia eta izoztu iraungitze-data iritsi baino lehen. Desizoztu hozkailuan aurrerapen nahikoarekin eta ez izoztu berriro.