Ezagutu gure Angus saihetsaren goxotasuna, zapore paregabeagatik eta premium kalitateagatik nabarmentzen den haragi-pieza. Erosi Angus saiheskia gaur, eta eraman zure mahaira merezi duzun zaporea eta kalitatea. Ezagutu zergatik den haragiaren maitaleen aukera gogokoena. Pieza honen ezaugarri nagusia marmolketa bikaina da, egosten den bitartean urtzen den muskulu barneko koipearen banaketa uniformea, zapore eta testura paregabeak ematen dituena. Marmoltze hori funtsezkoa da haragi urtsua eta zaporez betea lortzeko, parrilla eta erreetarako ezin hobea. Gainera, Angus haragiak kolore gorri bizia eta samurtasuna ditu, eta beste barietate batzuetatik bereizten dute. Ezin hobea lagunekin barbakoa bat egiteko edo afari berezi bat egiteko, Angus saiheskia hainbat prestaketatara egokitzen da. Bai labean, bai parrillan edo txingarretan, haragi horrek emaitza gozoa eta ona bermatzen du. Zure saltsa eta goarnizio gogokoenekin batera, edozein okasiotako plater izarra bihurtzen da. Gure online dendan, kalitate gorena eskaintzen dizugu. Erosi Angus saiheskia gaur, eta eraman zure mahaira merezi duzun zaporea eta kalitatea. Deskubritu zergatik den Angus saiheskia haragia maite dutenen aukera gogokoena.
Angus saiheskia
From 35,00€
¡Envío gratuito en pedidos superiores a 69€!
- Envío en 48/72h con SEUR Frío 13:30.
- Pagos seguros garantizados.
- Claridad en las devoluciones de tus productos.
Description
Propietateak
Propietateak
KATEGORIA – Behia FAMILIA – Behi Nagusia KANTITATE GARBIA – BLOKEA: 1,5 kg eta ZERRENDATAN XERRATUA: 1 kg MARJINA KOMERTZIALA – 15 egun ekoizten denetik SALMENTA FORMATUA – Hutsean ontziratzea
Kontserbazio eta erabiltzeko modua
Kontserbazio eta erabiltzeko modua
KONTSERBAZIOA – 0º eta 4º gradu arteko hoztea. Izozteko egokia. ERABILTZEKO MODUA – Kontsumitu aurretik, ireki ontziratzea, lehortu paper xurgatzailearekin produktua eta arindu kontsumitu aurretik. Produktua izoztea aukeratuz gero, mantendu jatorrizko ontzia eta izoztu iraungitze-data iritsi baino lehen. Desizoztu hozkailuan aurrerapen nahikoarekin eta ez izoztu berriro.