Txahal-buztan poratua haragi-mozketen erregea bezalakoa da, badakizu zergatik? Gozamen hutsa delako! Imajina ezazu hain zapore aberats eta sakona, begiak itxi eta atseginez hasperen eginarazten dizuna. Hori da ebaki honekin lortzen duzuna. Eta testura? A, zoragarria da! Ongi prestatzen duzunean, hain samur eta gelatinoso bihurtzen da, ezen zure ahoan desegiten baita. Txahal-buztana ez da haragi arruntaren eta arruntaren ebakia bakarrik. Ez, jauna. Zure sukaldaritzako karta-sortako komodina bezalakoa da. Gisaturik klasikoena eta errezetarik berritzaileena egiteko erabil dezakezu. Zerbait suspergarria nahi duzu egun hotz batean? Txahal-buztana da zure lagunik onena. Edo zure gonbidatuak sorkuntza bakar batekin txunditu nahi dituzu? Berarekin ere konta dezakezu! Eta ez dezagun ahaztu zein osasungarria den. Bai, hala da. Zapore-leherketa izateaz gain, kalitatezko proteinez eta mantenugai on horiek guztiez beteta dago. Beraz, funtsean, zure ahosabaia eta gorputza aldi berean mimatzen ariko bazina bezala da. Laburbilduz, txahal-buztan poratuak zapore eramanezina eta aldakortasun paregabea ditu, beti dago prest eguna salbatzeko eta zure otorduak sinestezinak izateko. Ez dago zalantzarik ebaki hau dela platereko heroia!
Txekor buztan zatitua
16,75€
Kalitate eta zapore handiko produktua.
¡Envío gratuito en pedidos superiores a 69€!
- Envío en 48/72h con SEUR Frío 13:30.
- Pagos seguros garantizados.
- Claridad en las devoluciones de tus productos.
Description
Propietateak
Propietateak
KATEGORIA – Txahala FAMILIA – Behi gazteak PISUA – 850 g MARJINA KOMERTZIALA – 15 egun ekoizten denetik SALMENTA FORMATUA – Hutsean ontziratzea
Kontserbazio eta erabiltzeko modua
Kontserbazio eta erabiltzeko modua
KONTSERBAZIOA – 0º eta 4º gradu arteko hoztea. Izozteko egokia. ERABILTZEKO MODUA – Kontsumitu aurretik, ireki ontziratzea, lehortu paper xurgatzailearekin produktua eta arindu kontsumitu aurretik. Produktua izoztea aukeratuz gero, mantendu jatorrizko ontzia eta izoztu iraungitze-data iritsi baino lehen. Desizoztu hozkailuan aurrerapen nahikoarekin eta ez izoztu berriro.