SARIAK

Arrakasta lanbidearekiko grinan

Eta bigarren urtez jarraian! 2016ko saria txuleta Nazional onenari

Finkatu egiten gara erreferentzia nazional gisa.

2015ean Hondarribiko Laia Erretegia erretegiko Jon Ayalarekin osatutako tandemari esker lortu genuen, eta 2016an Ignacio Touriño, Bartzelonako Lomo Alto BCN proiektuko parrillero gaztearen aldeko apustua egin genuen. Michel Gradeler, El Nacional BCNko talde gastronomikoak zuzendua (argazkian).

Eskerrikasko!

Iruki txuleta 2015eko eta 2016ko Gastronomika lehiaketako txuleta nazional onena da.

Egin dugu!

Txuleta Nazional Onenaren 2015eko Saria

Lan gogorrak saria du.

Jon Ayala Laia Erretegiari erronka jarri genion, “Eskerrik asko!” eta lanean hasi ginen. Txuletero, arraza, jatorri, heltze, tenperatura, ebaketa, proba eta proba gehiago hautatzea.

Giza talde osoari eta Jose Luis Etxarri eta Borja Zubiaurre Irukiko ontzia zuzentzen duten kapitainen bultzadari esker, erronkak bete egin dira.