EUSKAL HERRIKO
behia

Gure baserriak, gure abeltzainak, gure mendiak, gure larreak, gure kultura, gure arrazen izaera.

Gure baserrietan ondoen gizendutako ganadua aukeratzen dugu. Euskal Herriko edozein txokotan ganadutegi txiki hauek bisitatu eta bisitatuko ditugu. Gure lurreko haragirik onena bermatzeko eta edukitzeko modu bakarra da.

Arrazak? Gure hautaketa zaporeari eta samurtasunari dagokionez onena bilatzean datza, piriniar arraza, haragi-ekoizpenekoa, eta muskulu barneko koipeztatzeari dagokionez bi onenak, esne-ekoizpeneko Parda eta Pinta (Frisona) arrazak.

Heltzea
EUSKAL HERRIKO ARRAZENTZAT

Kanalak eta horien solomo-zintak animaliaren arabera helduko ditugu. Bakarrak eta indibidualak dira.

Produktuak

Euskal Herriko Arrazentzen produktuak ikusi