Palomita, argentinako mozketa estrasamurra

“La palomita” ebaki samurra eta mamitsua da. Pieza hau, ebaketa egin aurretik kendu behar den film zuri batez estalita dago. Parrillan edo plantxan egin daitekeen arren, ohikoena gisatuetan edo erregosietan erabiltzea da.

Errezeta bat utziko dizuegu hemen, gisatu argentinarra krispetarekin.

“La palomita” ebaki argentinarra paletaren barnealdean eta aurrealdean dago.

Pisua: 1-1.100kg

Salmenta-formatua: banaka ontziratzea.

Jatorria: Euskal Herriko, Arabako, Nafarroako, Bizkaiako eta Pirinio Atlantikoako (Frantzia-hegoaldeko) baserriko txahala.

Agortuta
Aukeratua:

This product is currently out of stock and unavailable.

Garraio hotza
Bidalketak 2 eta 8 ºC-ko tenperaturan SEUR hotzarekin hoztutako ibilgailuetan.

Itzulketak
Argitasuna zure produktuen itzulketetan. Informazio gehiago HEMEN

48/72 lanorduko epean entregatzea
Entrega 13: 30ak baino lehen.
Más Información HEMEN

Online konfiantza
+ 28.000 jarraitzaile Facebooken.
+ 18.000 jarraitzaile Instagramen.
+ 4 izar Googleren erreseinetan.

Ordaintzeko metodoa.
Azkar eta seguru.

Aurkezpena eta iraungitzea
Ontziak hutsean edo erretiluetan.
Haragia mozten eta ontziratzen da eskaera jasotzen den egunean. Jarraitu gure aholkuak HEMEN

COMPARTIR EL PRODUCTO