Behi Haragi Denda Online
Ongi etorri Irukilover komunitatera
Ezagutu kalitatezko haragiarekiko maitasuna!

TXULETAK

AMERIKAKO MOZKETAK

AZPIZUNAK

ETXEKO MOZKETAK
Gure bezeroek gure alde hitz egiten dute

GARRAIO HOTZA
SEUR FRIO ibilgailuetan 2º eta 8º graduko temperaturan bidalketak egiten dira.

ONLINE KONFIANTZA
+ 28.000 jarraitzaile Facebooken.
+ 28.000 jarraitzaile Instagramen.
+ 4,4 izar Googleren erreseinetan.
24.000 eskaera urtean

ORDAINKETA METODOA
Ordainketa segurua eta azkarra.

AURKEZPENA ETA KOMERTZIAL MARJINA
Ontziak hutsean edo erretiluetan.
Haragia eskaera jasotzen duzun egunean moztu eta ontziratzen da. Jarraitu gure aholkuak HEMEN.
BLOG
- El marinado y su ciencia en la carneEl marinado es una mezcla líquida con ingredientes ácidos, salados y especias que se usa… Read more: El marinado y su ciencia en la carne
- ¿Es importante dejar reposar la carne?El reposo de la carne después de cocinarla es clave para mantenerla jugosa y tierna.… Read more: ¿Es importante dejar reposar la carne?
- ¿Sabes lo que es la reacción de Maillard?La reacción de Maillard es, resumiendo, la reacción que transforma la carne en una experiencia… Read more: ¿Sabes lo que es la reacción de Maillard?