Xerratan egindako solomo ontzutua txerri-haragi marinatuaren ebaki gozo bat da, espezia tradizionalen nahasketa batekin. Produktu hau ezin hobea da otorduetarako aukera zaporetsua eta prestatzeko erraza bilatzen dutenentzat. Ebaketaren ezaugarria testura samurra eta urtsua da, eta parrillan erretzeko edo plantxan prestatzeko aukera ezin hobea da. Txerri-solomoan erabiltzen den ontze-prozesuak zapore paregabea eta benetakoa ematen dio. Marinadan erabiltzen diren espeziek eta adoboek txerri-haragiaren zapore naturala areagotzen dute, zapore jarkiezinen konbinazioa sortuz. Gainera, solomo ontzutua xerratzean errazago prestatu eta kozinatzen da, zartaginean edo parrillan zuzenean erabil baitaiteke zati txikiagoetan moztu beharrik gabe. Produktu hau oso moldakorra da eta hainbat modutan erabil daiteke sukaldean. Plater nagusi gisa goza dezakezu, barazki erreen goarnizio batekin edo entsalada fresko batekin. Solomo ontzutu xerratua ere erabil dezakezu tako edo ogitarteko gozoak prestatzeko, zure osagai gogokoenak gehituta. Nola prestatu erabaki arren, xerratan egindako solomo onduak gozatuko du zure ahosabaia bere zapore biziarekin eta testura mamitsuarekin. …
Solomo adobatu xerrak
10,90€
¡Envío gratuito en pedidos superiores a 69€!
- Envío en 48/72h con SEUR Frío 13:30.
- Pagos seguros garantizados.
- Claridad en las devoluciones de tus productos.
Description
Propietateak
Propietateak
OSAGAIEN ZERRENDA – Txerri-solomoa (jatorria: EB), ura, gatza, glukosa-ziropa, piperrautsa, landare-zuntza, herdoilaren aurkakoak (E 301, E 325), E 250 kontserbatzailea, aromak, espeziak, LAKTOSARIK EZ DU. KATEGORIA – Txerria KANTITATE GARBIA – 1 kg MARJINA KOMERTZIALA – 1 hilabete, ekoizten denetik SALMENTA FORMATUA – Atmosfera babeslean ontziratzea.
Nutrizio-Informazioa
Nutrizio-Informazioa
Nutrizio-informazioa produktuko 100 g
Balio energetikoa: | 539 kJ / 128 kCal |
Koipeak | 5,1 g |
– Hauetatik aseak | 2,0 g |
Proteinak | 19,1 g |
Karbohidratoak | 1,5 g |
– Hauetatik azukreak | 0,4 g |
Gatza | 2,1 g |
Kontserbazio eta erabiltzeko modua
Kontserbazio eta erabiltzeko modua
KONTSERBAZIOA – 0º eta 4º gradu arteko hoztea. Izozteko egokia. ERABILTZEKO MODUA – Kontsumitu aurretik, ireki ontziratzea, lehortu paper xurgatzailearekin produktua eta arindu kontsumitu aurretik. Produktua izoztea aukeratuz gero, mantendu jatorrizko ontzia eta izoztu iraungitze-data iritsi baino lehen. Desizoztu hozkailuan aurrerapen nahikoarekin eta ez izoztu berriro.